03 Mart 2026, Salı 04:00
Son Dakika | GÜNCEL

Zeytinburnu'nda Anne ve Kızın Cesedi Sahilde Bulundu

Zeytinburnu Kazılıçeşme sahilinde balık tutan bir grup, denizde hareketsiz bir kişi bulunca durumu polise bildirdi. Olay yerinde yapılan incelemelerde, denizdeki kadın ve kızının cesetleri bulundu.

Zeytinburnu'ndaki Kazılıçeşme sahilinde, bu akşam saat 22.00'de yaşanan üzücü bir olayda, balık tutmak üzere gelen bir grup, denizde hareketsiz bir kadın gördü. Olayın hemen ardından polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Gelip inceleme yapan sağlık görevlileri, sudan çıkarılan kadının yaşamını yitirdiğini duyurdu. Çevredeki tanıkların ifadeleri doğrultusunda sahilde aynı durumda başka bir kişinin olabileceği ihtimali üzerinde duran sahil güvenlik ekipleri, denizde arama çalışmalarına başladı.

İki Ceset Bulundu

Bir saat süren araştırmaların ardından, ikinci bir cesede ulaşıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda, bulunan cesetlerin F.Ç. (30) ve kızı İ.Ş. (8) ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, anne ve kızın cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Tanıkların Anlatımları Korkunç Olayı Gözler Önüne Serdi

Olayı gören tanık Abdülaziz Alevlidağ, “Buradan bir saat önce geçerken anne ve kızı su kenarında oturuyorlardı. Önce anne atladı, ardından küçük kız kendini arkasından suya bıraktı. Sonrasında görmediğimiz bir şey oldu ve balık tutmaya gelenler cesetleri buldu” şeklinde ifade etti.