10 Mayıs 2026, Pazar 15:52
Son Dakika | GÜNCEL

Şanlıurfa'da Okula Veli Kılığına Giren Şüpheli Etkisiz Hale Getirildi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki Dumlupınar Ortaokulu'nda, kendini öğrenci velisi olarak tanıtan bir şüpheli, güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi. Valilik, olayla ilgili açıklama yaptı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen bir olay, okul güvenliğini yeniden gündeme getirdi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, Dumlupınar Ortaokulu'na bugün gelen bir adamın, kendisini veli olarak tanıtıp şüpheli davranışlar sergilediği ifade edildi.

Açıklamada, okulda görevli polis memurlarının, durumu fark ederek gerekli önlemleri aldığı ve şüpheliyi etkisiz hale getirdiği vurgulandı. Söz konusu durumun, okul güvenliği açısından ciddi endişelere yol açtığı belirtildi.

Bu olay, eğitim kurumlarında güvenliğin önemini bir kez daha gündeme getirdi. Eğitimci ve velilerin bu tür durumlara karşı dikkatli olmaları gerektiği ifade edildi.