20 Şubat 2026, Cuma 12:25
Son Dakika | GÜNCEL

Ramazan'da şok eden görüntüler: Ayaklarla hamur yoğruldu, imalathane kapatıldı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bir tatlı imalathanesinin hamur yoğurma yöntemleri sosyal medyada büyük tepki topladı. Ayaklarıyla hamur yoğuran bir kişinin görüntüleri üzerine belediye ekipleri iş yerini mühürleyerek faaliyetini durdurdu.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yaşanan skandal, sosyal medyada yayılan bir video ile gündeme geldi. Görüntülerde, bir tatlı imalathanesinde bir kişinin hamuru ayaklarıyla yoğurduğu anlar yer alıyor. Bu duruma tepkiler gecikmedi ve kamuoyunda infial yarattı.

SKANDAL GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA YAYILDI

Söz konusu imalathanede çekilen bu korkunç görüntüler, hijyen standartlarını ciddi şekilde ihlal ettiğini gözler önüne serdi. Tüketicilerin sağlığı açısından son derece endişe verici olan bu durum, sosyal medyada hızla yayıldı ve tepkileri beraberinde getirdi.

ZABITA EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Tepkilerin artması üzerine yerel belediye zabıta ekipleri olay yerine intikal etti. Ekipler, imalathaneye düzenledikleri baskında hijyen kurallarının ciddi şekilde ihlal edildiğini ve ciddi riskler barındırdığını tespit etti.

Belediye, anında harekete geçerek imalathaneye ceza uyguladı ve işletmeyi mühürleyerek faaliyetinin durdurulmasını sağladı. Olayla ilgili yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önemlidir!" ifadeleri de yer aldı. İlgili incelemelerin sürdüğü bildiriliyor.