10 Mayıs 2026, Pazar 19:53
Son Dakika | GÜNCEL

Manisa'da Üst Geçit Asansöründe Feci Kaza: Genç Hayatını Kaybetti

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bir yaya üst geçidinin asansöründe meydana gelen kaza sonucunda 24 yaşındaki Seymen Görciz hayatını kaybetti.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde trajik bir olay yaşandı. Mimar Sinan Caddesi üzerindeki Hüseyin Genç Yaya Üst Geçidi'nde sıradan bir günlük geçiş sırasında, 24 yaşındaki genç bir adam Seymen Görciz, asansörün kapakları arasında sıkışarak hayatını kaybetti.

Olay, saat 16.30 sıralarında gerçekleşti. Seymen Görciz, yaya üst geçidindeki asansöre binerken aniden dış kaplama ile asansör arasına sıkıştı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbarın ardından olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi.

İtfaiye ekipleri uzun çabalar sonucunda gencin cansız bedenini bulunduğu yerden çıkarmayı başardı. Seymen Görciz'in cenazesi, otopsi için Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu üzücü olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.