10 Mayıs 2026, Pazar 15:52
Son Dakika | GÜNCEL

Küçük Kızının Gözleri Önünde Yaşanan Facia: Katilin Savunması Ortaya Çıktı

Bahçelievler'de meydana gelen korkunç cinayet, bir apartman sakinini hedef aldı. Oto galeri sahibi Seyfettin B., komşusu Hüseyin Teke'yi 11 yaşındaki kızının gözleri önünde vurdu. Olay sonrası şüpheli Seyfettin B.'nin ifadeleri dikkat çekti.

Bahçelievler Mahallesi'nde 23 Mart akşamı çıkan silahlı çatışma, bir apartman komşusunu ağır yaraladı. Olay, Seyfettin B. ile Hüseyin Teke arasında, otoparka park edilen fazla araçlar nedeniyle telefonla başlayan bir tartışmayla patlak verdi. İkili arasında yaşanan gerilim, apartmanda yüz yüze karşılaşınca silahlı bir kavgaya dönüştü. Seyfettin B., silahla ateş ederek Hüseyin Teke'yi ağır yaraladı.

Yaralı olmasına rağmen, Hüseyin Teke silahı almaya çalışırken ikinci bir kurşun kalbinden vurdu. Hemen hastaneye kaldırılan Teke, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olayın ardından Seyfettin B. sağlık ekipleri tarafından tutuklandı.

Katilin İfadesi: 'Öldürme Kastım Yoktu'

Seyfettin B., savcılıkta verdiği ifadesinde olay anını hatırlamadığını, Hüseyin'in kendisine ateş ettiğini görünce kendi savunması için silahını ateşlediğini belirtti. "Her şey bir anda oldu. Öldürme kastım yoktu," diye konuştu. Taraflar arasında daha önce tanışıklık bulunduğunu, herhangi bir husumetleri olmadığını da sözlerine ekledi.

Böyle trajik bir olayda, Seyfettin B.'nin tabancasında toplamda 14 mermi varken, olay sonrası 7 merminin kaldığı tespit edildi. Düşünceleri karışık olan B., olay sonrasında yaşadıklarından dolayı pişmanlık duyduğunu ifade etti.

Tanık İfadeleri Olayı Karmakarışık Hale Getirdi

Tanık Okan Sadi, iki komşunun arasında husumet olmadığını belirtti ve yaşanan tartışmanın detaylarını aktardı. Olayın çıkmasının nedeni olan otopark anlaşmazlığı, cinayetin arka planındaki gerilimi aydınlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor ve yaşanan bu talihsiz olay, toplumda derin bir üzüntü yarattı.