10 Nisan 2026, Cuma 06:17
Son Dakika

Kastamonu'da Kayıp Arzu Alpat İçin Umutlar Tükeniyor

Cide'nin Kemerli Mahallesi'nde yaşayan Arzu Alpat, 10 gün önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha izine rastlanamadı. Ailesi ve jandarma, kaybolan kadının bulunması için yoğun çaba sarf ediyor.

Kastamonu'nun Cide ilçesine bağlı Kemerli Mahallesi'nde yaşayan 33 yaşındaki Arzu Alpat, on gün önce evinden çıkarak sırra kadem bastı. Arzu'nun kaybolmasının ardından aile yakınları, jandarma ve polis ekiplerine kayıp başvurusu yaptı. Arama çalışmalarına AFAD ekipleri de katıldı ancak hala kendisinden herhangi bir iz bulunamadı.

‘Hayatından Endişe Ediyorum’

Kayıp kadının eşi Şeref Alpat, DHA'ya verdiği demeçte, “Eşimle aramızda hiçbir sorun yoktu. Telefonu açık, çalıyor ancak cevap veren yok. Eşimden 10 gündür haber alamıyoruz. Onun kaçırılmış olabileceğinden korkuyorum ve hayatından endişe ediyorum” ifadelerini kullandı. Jandarma ve polis ekipleri, Arzu Alpat'ın bulunması için gözyaşlarının ardında mücadele etmeye devam ediyor.