10 Mayıs 2026, Pazar 15:51
Son Dakika | GÜNCEL

İstanbul'da Trafik Kazasında Şehit Olan Polis Memuru Seçkin Yalçın'ın Acı Kaybı

İstanbul'da meydana gelen bir trafik kazasında ağır yaralanan polis memuru Seçkin Yalçın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ailesi ve meslektaşları büyük bir üzüntü içindeyken, şehit polis için Türk Bayrağı asıldı.

İstanbul'da bir servis aracının karıştığı talihsiz trafik kazasında ağır yaralanan polis memuru Seçkin Yalçın, kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Görev sırasında uğradığı kaza sonucunda şehit olan Yalçın'ın ölümü, her kesimde derin bir üzüntü yarattı.

Şehit polis memuru Seçkin Yalçın'ın abisinin Zeytinburnu'ndaki evine Türk Bayrağı asıldı. Acı haberi alan yakınları ve meslektaşları, hemen ailelerini ziyaret ederek destek olmak amacıyla bir araya geldi. Yalçın’ın kaybı, toplumda büyük bir yasa neden oldu.