19 Ağustos 2026, Çarşamba 19:25
Son Dakika

İçişleri Bakanı Çiftçi, Er Şehit Aileleri ve Er Gaziler Platformu temsilcilerini kabul etti

İçişleri Bakanlığındaki görüşmeye, CHP Genel Başkan Yardımcıları Semra Dinçer ve Necdet Saraç ile Er Şehit Aileleri ve Er Gaziler Platformu Sözcüsü Erdem Çerçioğlu ve beraberindeki gaziler katıldı. Görüşmenin ardından gazetecilere açıklamada bulunan

İçişleri Bakanlığındaki görüşmeye, CHP Genel Başkan Yardımcıları Semra Dinçer ve Necdet Saraç ile Er Şehit Aileleri ve Er Gaziler Platformu Sözcüsü Erdem Çerçioğlu ve beraberindeki gaziler katıldı.

Görüşmenin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Çerçioğlu, Bakan Çiftçi'nin, problemleriyle ilgili bir dosya vermelerini, bunu da muhataplarına ileteceğini söylediğini aktardı.

Son dakika... YENİ Parti Milletvekili Melih Meriç'i bıçakla yaralayan şüphelinin ifadesine ulaşıldı İsrail, Suriye'de savaşa zorluyor! Türkiye ne yapacak?