15 Şubat 2026, Pazar 02:03
Son Dakika | GÜNCEL

Güney Marmara'daki Feribot Seferleri Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle İptal Edildi

Güney Marmara Adalar hattında, 15 Şubat'ta bazı feribot seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Gestaş AŞ ve Marmara Ro-Ro, sefer iptalleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Güney Marmara Adalar hattında, kötü hava koşulları sebebiyle 15 Şubat'ta bazı feribot seferleri iptal edildi. Gestaş AŞ tarafından yapılan açıklamada, Erdek'ten saat 19.30'da ve Marmara'dan 21.00'de planlanan seferlerin gerçekleştirilemeyeceği belirtildi.

Ayrıca, aynı hatta, Avşa'dan saat 06.00, Ekinlik'ten saat 06.20, Marmara'dan saat 07.00 ve Balıklı'dan 08.00'de kalkması beklenen seferlerin de iptal edildiği duyuruldu. Bununla birlikte, Erdek'ten saat 11.00'de yapılması planlanan seferin ise tarifeye uygun bir şekilde gerçekleştirileceği kaydedildi.

Marmara Ro-Ro firması da benzer bir şekilde, 15 Şubat tarihinde saat 16.00'daki Tekirdağ-Saraylar-Erdek, saat 17.00'deki Tekirdağ-Marmara-Avşa-Erdek ve saat 19.00'daki Saraylar-Erdek seferlerinin iptal edildiğini açıkladı. Marmara ile Avşa limanlarından gerçekleşecek tüm seferlerin olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacağı bilgisi verildi.