20 Mart 2026, Cuma 20:12
Son Dakika | GÜNCEL

Girne Mahallesi'nde Silahlı Saldırı: İki Kardeş Hayatını Kaybetti, Şüpheli Yakalandı

Girne Mahallesi'nde meydana gelen silahlı saldırıda, ekmek fırını işleten Erhan ve Ayhan Özlüer kardeşler hayatını kaybetti. Olayın faali olduğu belirlenen şüpheli, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Bugün saat 17.00 sıralarında Girne Mahallesi, İsmet Sezgin Bulvarı'nda gerçekleşen bir silahlı saldırı, iki kardeşin yaşamını yitirmesi ile sonuçlandı. Ekmek fırını işletmekte olan Erhan Özlüer ve kardeşi Ayhan Özlüer, iş yerlerinde bulundukları sırada kimliği belirsiz bir şahıs tarafından açılan ateşle hedef alındı.

Olayla ilgili edinilen bilgilere göre, saldırganın ateş ettiği tabancadan çıkan kurşunlar iki kardeşe isabet etti. Saldırı sonrasında şahıs olay yerinden hızla kaçarken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde iki kardeşin de olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Yapılan ilk incelemelerin ardından polis, saldırganın Umut K. olduğunu tespit etti. Olaydan kısa bir süre sonra Aydın-İzmir Otoyolu girişinde yakalanan Umut K., gözaltına alındı. Şüphelinin, ilk ifadelerinde dolandırıldığını ve tehdit edildiğini iddia ettiği öğrenildi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.