Giresun'un Yağlıdere ilçesine bağlı Kanlıca köyünde balık tutmaya giden amca Sedat Çelik ve yeğeni Sedat Çelik, aniden yükselen Yağlıdere Deresi'nin su seviyesine kapıldı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda 112 Acil Sağlık, itfaiye, AFAD ve güvenlik ekipleri sevk edildi.
Ekipler, zorlu hava koşulları ve arazideki zorluklara rağmen arama çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Yapılan operasyonlar sonucunda, amcalarından birinin cansız bedenine ulaşıldı. Ancak derenin yüksek debisi nedeniyle cenazeye henüz ulaşılamadığı bildirildi.
Kayıp olan yeğenin bulunması için arama çalışmaları devam ederken, yüksek su seviyesinin ekiplerin işini zorlaştırdığı ifade edildi. Olay, yerel halkta büyük üzüntüye yol açtı ve balık avlama bölgelerinde dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.