Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı vesilesiyle yaptığı konuşmada, dayanışma mesajları vererek zor şartlar altında bayram geçiren kardeşlerine sevgi ve huzur dileklerini iletti.
HABER MERKEZİ/ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği konuşmada, dayanışmanın önemi üzerinde durdu. Rize'nin Güneysu ilçesinde yaptığı açıklamada, "Cenab-ı Allah dayanışmamızı daim eylesin. Her fırsatta ata yurdum Rize'ye gelerek sizlerle hasret gideriyoruz. Ramazan Bayramı'nı da sizlerle birlikte karşılayalım istedik" ifadelerini kullandı.
Erdoğan, konuşmasında Gazze, İran ve Sudan'daki zor durumda olan kardeşlerine de atıfta bulunarak, "Bu mübarek günlerin barış, huzur ve esenlik getirmesini temenni ediyorum. Biz daima adalet, barış, kardeşlik ve hoşgörüden yana tavır almış bir milletiz. Bugün de kendimiz için ne istiyorsak, kardeşlerimiz için de aynı güzellikleri temenni ediyoruz" dedi.