09 Şubat 2026, Pazartesi 01:48
Son Dakika

Bahar Taş'ın Gizemli Ölümü: Tekne Gezisi Kabusa Döndü

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Bahar Taş, arkadaşlarıyla birlikte muhteşem bir doğa gezisi için Muğla'nın Milas ilçesine gitti. Kiraladıkları teknede geçirdikleri gece, sabah uyanmalarının ardından trajik bir olayla sona erdi.

Aydın'ın Efeler ilçesi Çeştepe Mahallesi'nde ikamet eden Bahar Taş, birkaç arkadaşıyla birlikte doğa yürüyüşü yapmak üzere Muğla'nın Milas ilçesine gitme kararı aldı. Arkadaş grubu, burada bir tekne kiralayarak geceyi teknede geçirmeyi planladı.

Ancak, sabah uyandıklarında Bahar Taş'ın hareketsiz halde olduğunu gören arkadaşları durumu acil sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine hızla intikal eden jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri, yaptıkları incelemelerde genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Bahar Taş'ın cansız bedeni, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Muğla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, dosyayla ilgili olarak genç kadının arkadaşlarının ifadelerine başvurdu ve olayla alakalı geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.