18 Nisan 2026, Cumartesi 07:06
Son Dakika | GÜNCEL

16 Yaşındaki Feyza Keskin'den Kötü Haber: Hayatını Kaybetti

Isparta'da kaybolan 16 yaşındaki Feyza Keskin'in cansız bedenine ulaşıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Isparta'nın Deregümü mevkii Muzaffer Türkeş Mahallesi'nde yaşanan üzücü bir olayda, 16 yaşındaki Feyza Keskin kayboldu. Genç kız, sabah saatlerinde Gölcük Yolu üzerindeki Asri Mezarlık ve Mahrukatçılar Sitesi civarında elektrikli bisikletiyle görüldü, ancak akşam saatlerine kadar kendisinden haber alınamadı.

Arama çalışmaları sonucunda Feyza, bir boş binanın önünde hareketsiz halde bulunarak acı haberle karşılaşıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kızın hayatını kaybettiğini tespit etti. Feyza Keskin’in cenazesi, ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Isparta Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

Taziye Mesajları Yağdı

Isparta Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak, Feyza'nın vefatıyla ilgili sosyal medyadan bir taziye mesajı yayımladı. Ocak, 'Isparta Süleyman Demirel Fen Lisesi 10. sınıf öğrencimiz Feyza Keskin'in ölümü haberini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve eğitim camiamıza sabır diliyorum. Başımız sağ olsun' şeklinde ifade etti.