Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Üsküdar Devlet Hastanesi'nde ameliyatlar karşılığında rüşvet alındığına dair iddialar üzerine bir soruşturma başlattı. İki doktor, hastalardan usulsüz ek ücret talep etmekten gözaltına alındı.
Halk sağlığına gölge düşüren bir durumla karşı karşıyayız. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Üsküdar Devlet Hastanesi'nde, ameliyat olması beklenen hastalardan rüşvet alındığına dair ciddi iddialar üzerine kapsamlı bir soruşturma başlattı.
Yapılan incelemeler sonucunda, muayeneye gelen bazı hastalardan, ameliyat işlemleri için yasa dışı bir şekilde ek ücret talep eden doktorların kimlikleri tespit edildi. İki doktor olarak bilinen G.Ö. ve C.G., yapılan operasyonda gözaltına alındı.
Soruşturmanın kapsamı ve detayları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, yetkililer sürecin hızlı ve titiz bir şekilde ilerlediğini belirtiyor.