İstanbul'un Üsküdar ilçesi Altunizade Mahallesi'nde sabah saatlerinde dikkat çekici bir olay gerçekleşti. 45 yaşındaki Mehmet K., oğlu okuldaysa, bir caddede ilerlemeye başladı. Cadde sonunda bulunan bir otoparkta U dönüşü gerçekleştirirken, bir başka sürücünün kuralları ihlal edip dönüş yapmak istemesi üzerine bir tartışma baş gösterdi.
Bunun sonucu olarak, diğer sürücü Mehmet K.'nin aracının önünü kesti. Bu durum, aralarında meydana gelen tartışmayı daha da alevlendirdi.
YUMRUKLU SALVO
Araçtan inen sürücü, Mehmet K.’ye hakaret ederek iki kez şoför camına, bir kez de kaputuna yumruk attı. Ardından, 'Karakola gel' diye bağırarak olay yerinden uzaklaştı. O anlar, Mehmet K. tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
ŞİKAYET AŞAMASI
Olayın ardından polis merkezine giden Mehmet K., kendisine hakaret eden ve aracını kesen sürücüden şikayetçi oldu. Olay anında aracında herhangi bir hasar meydana gelmediği bildirildi. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.