03 Nisan 2026, Cuma 00:07
Son Dakika | GÜNCEL

Türkiye, Barış Umutlarını Sürekli Yenileyecek

İletişim Başkanı Duran, dünya genelinde yaşanan krizlere rağmen Türkiye'nin barış ve istikrar konusundaki kararlılığını vurguladı.

İletişim Başkanı Fahrettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'nin dünya genelinde büyük bir sistem krizi ile karşı karşıya kalan coğrafyalarda barış ve adalet mücadelesine olan bağlılığını dile getirdi. Duran, "Dünya genelinde yaşanan büyük sorunlara rağmen, Türkiye, Gazze'den Ukrayna'ya, Kafkasya'dan İran'a kadar birçok bölgede hakikatin sesi olmaya devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, ülkemiz barış ve istikrarı sağlamak için gerekli adımları atmaya hazırdır" ifadelerini kullandı.

Bunun yanı sıra Duran, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmanın yer aldığı bir videoyu da takipçileriyle paylaştı. Duran, Türkiye'nin barış umutlarını her daim taze tutmaya devam edeceğini vurguladı.