İnegöl'ün Mahmudiye Mahallesi'nde bir motosiklet, üzerinde toplanan arı kolonisiyle dikkat çekti. Kraliçe arının park halindeki motosiklete konmasıyla başlayan bu ilginç olay, çevredekilerin merak ve heyecanla izlediği bir an yaşattı.
İnegöl'ün Mahmudiye Mahallesi'nde ortaya çıkan ilginç bir olayda, bir motosiklet, arı kolonisi tarafından istiflendi. Kovandan ayrılan kraliçe arı, park halindeki motosikletin üzerine kondu ve kısa bir süre içerisinde işçi arılar da bu noktada bir araya geldi. Motosikletin neredeyse tamamını kaplayan arı kümesini gören mahalle sakinleri, bu sıradışı görüntüyü ilgiyle takip etti.
Bölgeye gelen bir arıcı, özel kıyafetini giyerek motosiklet üzerindeki arıları dikkatlice topladı. Kraliçe arının güvenli bir şekilde kovana yerleştirilmesiyle, işçi arılar da tekrar kovana döndü. O anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi ve sosyal medyada büyük bir ilgi gördü.