İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Kırşehir'de Neşet Ertaş ve babası Muharrem Ertaş'ın mezarlarını ziyaret ederek dua etti. Ayrıca, 2014 yılında görev şehidi olan polis Gökhan Emre Örül'ün kabrini de ziyaret etti.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Kırşehir'de düzenlediği etkinlikler çerçevesinde bugün de ziyaretlerine devam etti. Programının ilk durağında, Türk halk müziğinin efsanevi ismi Neşet Ertaş ile babası Muharrem Ertaş'ın mezarlarını ziyaret eden Bakan Çiftçi, burada dua etti ve kabirlere gül bıraktı.
Ardından, 2014 yılında görevleri sırasında şehit düşen polis memuru Gökhan Emre Örül’ün kabrini de ziyaret eden Çiftçi, şehidin ailesine başsağlığı dileyerek taziyelerini iletti. Bu anlamlı ziyaretler, Bakan Çiftçi’nin ülke kültürüne ve şehitlere verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.