Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir anne, kapıları kilitlenmiş otomobilde mahsur kalan 1,5 yaşındaki evladına ulaşmak için itfaiye ekiplerinden yardım talep etti. Olay, Numune Mahallesi'nde bulunan devlet hastanesi yakınlarında gerçekleşti.
Anne, çocuğunu kendi imkânlarıyla kurtaramayınca durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Ekipler, hızlı bir şekilde olay yerine gelerek çocuğun güvenli bir şekilde kurtarılması için harekete geçti. Ekiplerin önlem alarak otomobilin camını kırması sonucu çocuk, mahsur kaldığı yerden kurtarıldı.
Kapı açıldığında evladına kavuşan anne, sevinç ve endişe içinde gözyaşlarına boğuldu. İtfaiye ve çevredeki vatandaşlar anneye destek olmaya çalıştı. Olaydan sonra, rahat bir nefes alan aile, itfaiye ekiplerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.