26 Mart 2026, Perşembe 14:37
Son Dakika | GÜNCEL

Gaziantep'te Trafik Tartışması Sonrası Camına Yumruk Attığı Araca 180 Bin TL Ceza Kesildi

Gaziantep'te bir sürücü, trafikteki tartışmanın ardından karşısındaki aracın camına yumruk atarak büyük bir ceza aldı. Olay anı cep telefonuyla kaydedildi.

Gaziantep'te gerçekleşen bir trafik olayı, sürücüler arasında gerginliği artırdı. Tartışma sonrası aracından inen bir sürücü, karşısındaki aracın camına yumruk atarak saldırıda bulundu. O anlar, diğer sürücü tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

İlgili görüntülerin sosyal medyada yayımlanmasının ardından, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri hızlı bir müdahalede bulundu. Olayı gerçekleştiren sürücüye, 180 bin TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca, sürücünün belgesine 60 gün süreyle el konulurken, aracı da trafikten men edildi.

Bu tür olayların yasal sonuçları, trafikte gerginliğin ve yol güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.