19 Haziran 2026, Cuma 09:29
Son Dakika | GÜNCEL

Fethiye'de Boşanma Drama: Hatice'nin Yaşam Mücadelesi ve Yardım Çağrısı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi tarafından av tüfeğiyle vurulan Hatice K., bir bacağını kaybetti. Saldırının ardından tedavi süreci devam ederken, Hatice K. maddi ve manevi destek arayışında.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, zor bir boşanma süreci yaşayan Hatice K. (43), eşi Veli K. (46) tarafından av tüfeğiyle vurularak ciddi yaralar aldı. 24 Ocak'ta gerçekleşen menfur saldırı sonrasında Hatice K., tedavi altına alındı ve bacaklarından biri kurtarılamayarak kesilmek zorunda kaldı.

Yoğun bakımda geçirdiği üç haftanın ardından doktorlar diğer bacağını kurtarmak için yoğun çaba sarf ediyor. Hatice K., yaşadığı süreci anlatarak, “Boşanmak istediğim için eşim tarafından vuruldum. Yaşamak için savaş veriyorum. Şu an yatağa bağımlıyım ve maddi manevi destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Hayatının büyük bir kısmını tedaviyle geçiren Hatice K., deri nakilleri ve yetkililerin yardımlarıyla diğer bacağını kurtarma mücadelesine devam ediyor. Kendisine yardım edebilecek herkese çağrıda bulunan Hatice K., toplumun bu tür durumlara duyarlılıkla yaklaşmasını bekliyor.