Manavgat Irmağı'nda sabah saatlerinde su yüzeyinde hareketsiz bulunan bir kişi için sağlık ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede cesedin İngilizce öğretmeni Rümeysa Güven'e ait olduğu belirlendi.
Bugün sabah saatlerinde Manavgat Irmağı üzerinde su yüzeyinde hareketsiz yatan bir kişi gören vatandaşlar, durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ve Sahil Güvenlik ekipleri, yapılan çalışmalar sonucunda suya düşen kişinin cansız bedenini sudan çıkardı.
Yapılan kimlik tespitinde, cesedin İngilizce öğretmeni Rümeysa Güven'e ait olduğu tespit edildi. Rümeysa Güven'in cenazesi, kesin ölüm nedenini belirlemek amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı ve detayların araştırıldığı bildirildi. Bu trajik olay, yerel halkta büyük bir üzüntü yarattı.