25 Şubat 2026, Çarşamba 23:35
Son Dakika | GÜNCEL

Esenyurt'ta Parkta Kan Donduran Olay: Eşine Ateş Ettikten Sonra Kendine İntihar Etti

Esenyurt'ta akşam saatlerinde meydana gelen silahlı şiddet olayında, bir kişi önce eşine silah çekerek yaraladı, ardından intihar etti. Olay, Yunus Emre Parkı'nda gerçekleşti.

Esenyurt'un Akçaburgaz Mahallesi'ndeki Yunus Emre Parkı, bugün akşam saat 17.30'da korkunç bir olaya ev sahipliği yaptı. İddiaya göre, parkta bulunan Savaş S. ve eşi Sibel S. arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Savaş S. belinden çıkardığı silahla önce eşini, ardından kendi canına kıydı.

Olayın hemen ardından çevredekilerin ihbarı ile acil sağlık ve polis ekipleri bölgeye yönlendirildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı iki kişiyi hastaneye kaldırırken, olayın görgü tanıkları, sağlık müdahalesinin anlarını cep telefonları ile kaydetti.

Polis, olay yerinde yaptığı incelemelerde iki adet boş kovan ve silah buldu. Bu arada, Savaş S.'nin daha önce 'Kasten yaralama' suçundan iki kaydının olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.