Elazığ'ın Palu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, hafif ticari aracıyla ağaca çarparak takla attı. Kazada 2'si çocuk olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı.
Elazığ'ın Palu ilçesinin Çırçır mevkiinde meydana gelen kazada, sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen bir hafif ticari araç kontrolden çıkarak ağaca çarptı ve sonrasında takla attı.
Kaza sonucu araçta bulunan 5 kişi yaralanırken, bunlardan 2'sinin çocuk olduğu bildirildi. Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesiyle birlikte sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi.
Yaralılar, olay yerinde sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından, Kovancılar ve Palu'daki Devlet Hastanelerine ambulanslarla taşınarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri kazanın sebebine ilişkin incelemelerde bulundu.