Antalya'nın Aşağı Hisar Mahallesi'nde, iki çocuğuyla birlikte dilenen bir kadın, zabıta ekiplerinin karşısında görünce kaçmaya çalıştı. 'Yetişin, taciz ediyorlar!' diyerek bağıran kadın, sonunda zabıta aracına götürüldü.
Antalya'nın Aşağı Hisar Mahallesi'nde ilginç bir olay yaşandı. Üzerinde iki küçük çocuğuyla dilenen bir kadın, Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri görünce panikleyerek kaçmaya çalıştı. Zabıta ekipleri, kadını ve çocuklarını karakola götürmek üzere harekete geçti.
Karşısında zabıta ekiplerini gören kadın, uzun süre direndi ve çocukların yanında ağlayan bir diğer küçük kızın da içinde bulunduğu durumu gözlemleyen diğer bir dilenci kadın, arkadaşına direnmeme tavsiyesinde bulundu. Sonunda, tüm kadınlar zabıta aracına binerek karakola gitmeyi kabul etti.
Karakolda yapılan işlem sırasında, dilenci kadınların üzerinde bulunan paraya el konulurken, her iki kadına Kabahatler Kanunu gereği 1.764 TL para cezası uygulandı.