26 Mayıs 2026, Salı 23:17
Son Dakika | GÜNCEL

Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel ile Bayram Telefondan Görüştü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel ile bayram dolayısıyla telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Bahçeli, her iki liderin bayramını kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li Özgür Özel ile telefonda görüştü. Bahçeli, bu görüşmelere, her iki liderin bayramını en içten dilekleriyle kutlayarak başladı.

İlk Kutlama Bahçeli'den Geldi

Devlet Bahçeli, telefon aracılığıyla yaptığı iletişimde, bayramın getirdiği birlik ve beraberlik mesajını vurgulayarak, Özgür Özel'e ilk bayram tebriğini ileten isim oldu.

Kılıçdaroğlu'na da Bayram Mesajı

Bunun yanı sıra Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu da arayarak, bayramını kutladı. Bahçeli’nin bu mesajları, siyasi diyalog açısından olumlu bir adım olarak değerlendirildi.