Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki bir kauçuk fabrikasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, alevlere müdahale etmeye devam ediyor. Alevlerin etkisiyle yükselen siyah duman, kilometrelerce uzaktan görülebiliyor.
Denizli'nin Pamukkale ilçesinin Akkale Mahallesi'nde bulunan bir kauçuk fabrikasında, bugün saat 15.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi. Olay yerine intikal eden çok sayıda itfaiye ekibi, alevleri kontrol altına almak için yoğun mücadele veriyor.
Alevlerin, fabrikanın içerisindeki yanıcı maddelerin etkisiyle hızla büyümesi, durumun ciddiyetini artırdı. Yangın nedeniyle fabrikanın çevresinde yoğun siyah dumanlar yükselirken, bu dumanlar ilçe genelinden de net bir şekilde görülebiliyor. İtfaiyenin yangına müdahale çalışmaları, can ve mal kaybını önlemek adına sürdürülüyor.