26 Mart 2026, Perşembe 17:22
Son Dakika | GÜNCEL

CHP Lideri Özel, Bülent Arınç'ı TBMM'de Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de Bülent Arınç'ı ziyaret ederek, Ramazan kutlamaları ve iade-i ziyaret amacıyla bir araya geldi. Özel, ziyaretinde yanında getirdiği güllaçla dikkat çekti.

MEHTAP GÖKDEMİR / ANKARA - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de Bülent Arınç'ı makamında ziyaret etti. Bu anlamlı ziyarete, Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın da eşlik etti. Ziyarette özel bir atmosferin hâkim olduğu görülürken, Özel'in Arınç’a bir tepsi güllaç getirmesi, Ramazan ayının manevi ruhunu yansıttı.

Görüşme, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü ve sonunda iki hemşehri basın mensuplarına ortak bir açıklama yaptı. Genel Başkan seçilmesinin ardından Arınç’ın kendisini tebrik etmek üzere ziyarette bulunduğunu hatırlatan Özel, “Arınç ve ailesi, her zaman bizlerle birlikte oldular. Bugün burada olmamın sebebi hem Ramazan'larını kutlamak, hem de bir iade-i ziyarette bulunmaktı” dedi. Basın mensuplarının sorduğu “İBB davası gündeme geldi mi?” sorusuna ise Özel, “Biz iki hemşehri bir araya gelince, güneşin altındaki her şey gündem konusudur” yanıtını verdi. Bülent Arınç da görüşmenin güzel geçtiğini ifade etti.