Bolu'da Dehşet Veren Bir Olay Gerçekleşti
Bolu'nun Gerede ilçesinde, 25 Nisan Cumartesi günü Kitirler Mahallesi'nde meydana gelen trajik olayda, 2 aylık Ela C. evde boğazı kesilmiş olarak bulundu. Cinayet şüphelisi olarak tutuklanan anne Serpil C. (30), o anlarda eşine korkunç haberi ilettikten sonra evden uzaklaştı. Yapılan ihbar sonucu polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
İlk ifadesinde bebeğinin ölümünü reddeden Serpil C., ''Bebeğimi kesinlikle ben öldürmedim, onu kimin öldürdüğünü de bilmiyorum'' diyerek suçlamaları kabul etmedi. Ancak mahkeme, 'canavarca hisle kasten öldürme' suçlamasıyla onun tutuklanmasına karar verdi.
Acılı Baba Gözyaşları İçinde
Cenazesi öncesi, Serpil C.'nin eşine gönderdiği mesaj, olayın korkunç boyutunu gözler önüne serdi. “Bebeğe bir şey oldu, ben gidiyorum” diyen annenin sözlerinin ardından evine hızla giden baba, kızı Ela'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Cenaze töreni dün Demircisopran köyünde yapıldı. Baba Selahattin C., kızını toprağa verirken ayakta durmakta zorluk çekerek sinir krizi geçirdi ve hastaneye kaldırıldı.
Psikiyatri Uyarısı ve Aile Geçmişi
Olay öncesinde, Mart ayının başında doğum yapmış olan Serpil C.'nin bir doktor tarafından psikiyatri servisine yönlendirildiği iddia edildi. Aile, hastanın tavsiyesine uyarak Bolu'daki özel bir hastaneye başvurmuştu. Şu an, olayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma devam ediyor.