15 Şubat Pazar günü saat 00.30 civarında Beşiktaş’ta, Yıldız Mahallesi'nde trajik bir kaza yaşandı. 34 PHR 667 plakalı motosikletle ilerleyen Ahmed Sebsebi, sola dönüş yapan Bülent K. yönetimindeki 34 DZF 971 plakalı araca çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle takla atan Sebsebi ve arkasındaki yolcu Ala Şeyhabdusselam ciddi şekilde yaralandı.
Olayın hemen ardından çevredeki sürücülerin durumu bildirmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine intikal etti. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulansla Şişli’deki özel bir hastaneye sevk edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Sebsebi ve Şeyhabdusselam hayatlarını kaybetti.
Sürücü Gözaltına Alındı
Kazanın ardından polis ekipleri, olayla ilgili hemen inceleme başlattı. Güvenlik kameralarındaki görüntüler incelendiğinde, Bülent K.’nın sola dönüş yaparken hızla ilerleyen motosikletin kendisine çarptığı belirlendi. Olayın ardından gözaltına alınan Bülent K., emniyette ifadeye çağrıldı ve 'Taksirle öldürme' suçlamasıyla mahkemeye sevk edilerek tutuklandı.
Kaza Anı Güvenlik Kamerasında
Kaza anı, çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde motosikletin ilerleyişi sırasında Bülent K.'nın aracını sola döndürmesi ve ardından feci çarpışma anları net bir şekilde görülüyor. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüleri araç üzerine düşerek yere savruluyor.
Önceki Kaza Da Aynı Noktada Gerçekleşti
Bu trajik kaza, aynı noktada sadece bir hafta önce yaşanan bir başka kazanın ardından geldi. 1 hafta önce motosikletli Berat Salih Baykal, karşı yönden gelen bir otomobille kafa kafaya çarpışarak hayatını kaybetmişti. Baykal, Türkiye E-Spor Futbol Ligi'nde (TEFL) Sivasspor E-Spor takımının eski kaptanıydı.