İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde bulunan Sebze ve Meyve Hali, geç saatlerde yaşanan bir olayla sarsıldı. İki grup arasında çıkan henüz bilinmeyen bir tartışma kısa sürede şiddetli bir bıçaklı kavgaya dönüştü. Olay yerindeki gergin durumu kontrol altına almak amacıyla bölgeye intikal eden polis ekipleri, tarafları ayırmak için biber gazı kullanmak zorunda kaldı.
Olay sırasında 12 polis memurunun hafif yaralandığı belirtilirken, kavga esnasında yakalanan 7 şüpheli, çeşitli suçlamalarla gözaltına alındı. Gözaltındaki şüphelilerden birinin bıçaklama yaralama suçundan, diğer altı kişinin ise polis memurlarına direniş suçundan işlemleri başlatıldı.
Olayın ardından, gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı ve adliyeye sevk edildi. Kavga anının çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedilmesi ise olayın görüntülerinin sosyal medyada hızlıca yayılmasına neden oldu.