Ramazan Bayramı’nın sona ermesiyle birlikte başlayan dönüş yolculukları, Türkiye’nin dört bir yanındaki otoyollarda ve ana arterlerde yoğun trafikle karşı karşıya kalınmasına neden oldu. Yolda kalan sürücülerin uzun bekleyişler yaşadığı bilgisi geliyor.
Ramazan Bayramı'nın sona ermesiyle birlikte tatilcilerin dönüş yolculukları başladı ve yollar adeta dolup taştı. Türkiye genelinde otoyollar ve ana arterlerde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Özellikle akşam saatlerine kadar yoğunluğun devam etmesi bekleniyor ve birçok sürücü uzun süre beklemek zorunda kaldı.
Yetkililer, sürücülerin zor durumda kalmamaları için özellikle yoğun bölgelere dikkat etmeleri ve mümkünse alternatif güzergahları kullanmalarını öneriyor. Yolculuk planlaması yapacak olanların, trafik bilgilerini güncel olarak takip etmeleri ve dikkatli olmaları önemle vurgulanıyor.