09 Şubat 2026, Pazartesi 03:14
Son Dakika | GÜNCEL

Bakan Uraloğlu: Geleceği Daha Güçlü Şekilde İnşa Etmeye Söz Verdik

Kahramanmaraş merkezli depremlerin 3. yılı anısına bir paylaşım yapan Bakan Uraloğlu, bölgenin yaralarını dayanışma ile sardıklarını dile getirdi. Kaybedilen canların anısını yaşatacaklarına söz veren Uraloğlu, güçlü bir altyapı inşa etme kararlılığında olduklarını belirtti.

Bakan Uraloğlu, sosyal medya üzerinden Kahramanmaraş merkezli depremlerin 3. yılına özel açıklamalarda bulundu. Asrın felaketi olarak nitelendirilen bu olayın yaralarını, ülke genelindeki dayanışma ile birlikte sardıklarını ifade eden Uraloğlu, "Kaybettiğimiz canlarımızı rahmetle anıyor, güçlü bir altyapı ve sarsılmaz bir azimle bölgeyi yeniden ayağa kaldırıyoruz. Türkiye, kardeşlik ruhuyla geleceğe daha güçlü adımlarla yürüyor," dedi.

"Geçmişi Unutmayacak, Geleceği Şekillendireceğiz"

Uraloğlu, depremlerde hayatını kaybeden vatandaşları anarak, "Bu büyük acıyı yüreğimizde hissettik ve asla unutturmayacağız. Kayıplarımızın anılarına sahip çıkarak, geride kalan vatandaşlarımıza daha güvenli bir gelecek bırakmak amacıyla şehirlerimizi, yollarımızı ve yarınlarımızı daha güçlü bir şekilde inşa etme azmindeyiz. Rabbim milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Mekanları cennet olsun," sözlerine yer verdi.

Hayatın zorluklarına rağmen, devlet ve millet el ele vererek yeniden yapılanma sürecinde kararlılığını sürdürmekte. Bu süreçteki dayanışma örneklerine vurgu yapan Uraloğlu, Türkiye'nin güçlü geleceği için var gücüyle çalışılacağına dikkat çekti.