Olay, Bahçelievler'in Şirinevler Mahallesi'nde, dün sabah saat 04.00 sıralarında gerçekleşti. Türkmenistan vatandaşı Dovletmammet Ashyrov, kız arkadaşının doğum gününü kutlamak amacıyla arkadaşlarıyla bir kafede buluştu. Kutlama sırasında, Ashyrov ile kafede bulunan iki kişi arasında kıskançlık sebebiyle gerginlik yaşandı. Çevredekilerin araya girmesiyle tartışma sakinleşti.
SOKAKTA BİÇAKLI SALDIRI
Ancak doğum günü kutlamasının sona ermesinin ardından Ashyrov ve tartıştığı iki kişi sokakta yeniden karşılaştı. Arkadaşlarının da dahil olduğu bu tartışma, kısa sürede fiziksel bir kavgaya dönüştü. Dovletmammet Ashyrov bu kargaşa sırasında bıçaklanarak ağır yaralandı.
HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Olayın ardından, çevredekilerin durumu bildirmesi ile sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine geldi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Dovletmammet Ashyrov, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
SALDIRGAN YARALI YAKALANDI
Kavga sırasında yaralanan saldırgan Alembeg M., olay yerinden kaçmaya çalışırken Şirinevler Meydanı'nda polis tarafından yakalandı ve hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.
KAVGA KAMERADA
Yaşanan olaylar bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, tarafların kavga etmeden önceki anları ve birbirlerine bıçakla, yumrukla saldırmaları yer aldı.
2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemleri tamamlanan iki şüpheli, adliyeye sevk edilerek tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Güvenlik Güçleri Olayı İnceliyor
Ayrıca, Dovletmammet Ashyrov'ın kargaşadan önceki son görüntüleri de güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Şu an, olayla ilgili soruşturma derinlemesine sürdürülmektedir.