26 Mart 2026, Perşembe 15:57
Son Dakika | GÜNCEL

Arnavutköy'de Dehşet Gecesi: Eşini Çocuklarının Önünde Bıçakladı

Arnavutköy'de gerçekleşen korkunç bir olayda, Kıyasettin Ş. eşi Filiz Ş.'yi çocuklarının gözleri önünde bıçakladı. Olayın hemen ardından Filiz Ş. hayatını kaybetti, Kıyasettin Ş. ise polise teslim oldu.

Arnavutköy'de yaşanan olay, gece saat 01:00 sularında İslambey Mahallesi Sokullu Mehmet Caddesi'nde bulunan bir apartmanın üçüncü katında meydana geldi. İddiaya göre, Kıyasettin Ş. ile eşi Filiz Ş. arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine, Kıyasettin Ş. eşini çocuklarının gözleri önünde defalarca bıçakladı.

Olayın ardından komşuların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yapılan kontroller sonrasında, ağır yaralanan Filiz Ş.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Kıyasettin Ş. olayın ardından binadan çıkarak uzaklaştı; ancak kısa bir süre sonra polise teslim olduğu öğrenildi.

Çocukların Acı Feryadı

Mahalle sakinleri, gecenin ilerleyen saatlerinde daireden önce tartışma sonra da barışma sesleri duyduklarını, ardından çocuklardan birinin balkona çıkarak yardım çığlığı attığını belirtti. Mahalle sakini Necati Aydın, "Karısını öldürmüş, polise teslim olmuş. Buraya taşınalı iki gün olmuş. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Üç çocuğu gördüm, polisler alıp götürdü" şeklinde konuştu.

Bir diğer mahalle sakini Mehmet Aydın ise, "Balkona çıkmıştım, çocukların bir feryadını duydum. Hemen buraya koştum. Geldiğimde kadın kanlar içinde yerde yatıyordu. Olaydan önce Kıyasettin Ş.'nin sakin bir şekilde evden çıkıp, sokakta yürüdüğünü gördüm" ifadelerini kullandı.

Çocuklar Koruma Altına Alındı

Olayla ilgili olarak polis ekipleri evde bulunan üç çocuk için koruma önlemi aldı ve onları emniyete götürdü. Olay yeri inceleme ekipleri detaylı bir çalışma yaparak, nöbetçi savcılığın talimatlarını bekledi. Filiz Ş.'nin cenazesi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayın şüphelisi olarak gözaltına alınan Kıyasettin Ş.'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kameralarda Soğukkanlı Anlar

Öte yandan, Kıyasettin Ş.'nin olayın ardından evden çıkışı ve soğukkanlı bir şekilde sokakta yürüyüşü bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Bu görüntüler, olayın korkunç doğası hakkında daha fazla bilgi sağlıyor.