AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtindeki bir gevrek evinde, toplumun farklı kesimlerinden vatandaşlarla sahur programında buluştu.
Hafif yağan yağmura rağmen etkinliğe katılım oldukça yoğundu. Kasapoğlu, sahur sofrasını paylaşarak vatandaşlara kendi elleriyle yiyecek dağıttı. Buluşma, sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti.
Etkinlikte konuşan Kasapoğlu, “Ramazan, birlikte olmanın, aynı ekmeği paylaşmanın anlamını taşır. Bugün burada bir araya gelmemiz bu anlamı pekiştiriyor. İzmir’imizde, Alsancak’ımızda toplanarak kardeşliğimizi güçlendirmek için buradayız. Hepinizin bu güzel sofradan mutlu ayrılmasını diliyorum. Şimdiden bayramınızı kutlarım” ifadelerini kullandı.
Program sırasında Kasapoğlu, katılımcılarla hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmedi, bu durum etkinliğe katılanların heyecanını artırdı.