Dün akşam saat 19.00 sularında Suludere Mahallesi’nde meydana gelen facia, tüyler ürpertici bir kazayla sonuçlandı. 11 yaşındaki Mehmet Dönmez, babası Ahmet Dönmez’e ait tarlada yardım ederken, plakası henüz belirlenemeyen bir traktörün arkasındaki rotovatöre yaklaştı. Bir anda makinenin içinde sıkışan genç çocuk, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
Olay anının ardından sağlık ve jandarma ekipleri hemen bölgeye sevk edildi, ancak maalesef Mehmet'in hayatını kaybettiği belirlendi. Küçük çocuğun cenazesi, Kiraz Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.
Güvenlik Kamerasında Şok Anlar
Kaza, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, oğlunu kanlar içinde gören babası Ahmet Dönmez'in yaşadığı sinir krizi ve olay yerine koşarak gelen bir kadının reaksiyonu yer aldı. Olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.