26 Mayıs 2026, Salı 18:05
Son Dakika | GÜNCEL

Trabzon'da Heyelan Panik Yarattı: Minibüs Sürücüsü Zor Kurtuldu

Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde meydana gelen heyelan, yolda ilerleyen bir minibüsü mahsur bıraktı. Araçtaki yolcular büyük bir panik yaşarken, Belediye ekipleri hızlı bir müdahaleyle durumu kontrol altına aldı.

Trabzon'un Köprübaşı ilçesindeki Arpalı Mahallesi'nde öğle saatlerinde büyük bir heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan toprak ve çamur, mahalle yoluna doğru akarak bir minibüsün çamura saplanmasına sebep oldu.

Minibüste bulunan üç yolcu, olay anında büyük bir panik yaşadı. İhbar üzerine bölgeye hızla ulaşan Köprübaşı Belediyesi'ne ait ekipler, minibüsü bulundukları yerden çıkarmak için iş makinesi ile harekete geçti.

Çamura saplanmış minibüs, ekiplerin özverili çalışmaları sayesinde kısa sürede bulunduğu yerden kurtarıldı. Temizlik çalışmalarının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

‘ZOR KURTULDUK’

Dursun Ali Kerimoğlu, olay anını korku dolu bir şekilde anlatarak, “Yayladan dönüyorduk. Aniden bir heyelan meydana geldi ve aracımızı uçurumdan düşmekten zor kurtardık. Hemen aracın içinden çıkarak kaçarak, çamurların arasından kurtulduk.” dedi.

‘GEÇERİM DİYE DÜŞÜNDÜM, AMA OLDU’

Sürücü Serkan Kerimoğlu da, “Buraya geldiğimizde yolda az miktarda çamur vardı. Heyelan aşağıdan geliyordu ama geçerim diye düşündüm, ne yazık ki geçemedim. Araç orada kalakaldı.” şeklinde konuştu.