TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Finlandiya'daki resmi temaslarına devam ediyor. Başkent Helsinki'de, Finlandiya Cumhurbaşkanı Alexander Stubb tarafından kabul edilen Kurtulmuş, iki ülke arasındaki ilişkilerin derinleşmesine yönelik önemli görüşmeler gerçekleştirdi.
Finlandiya Cumhurbaşkanlığı Konutu'nda gerçekleşen buluşmada, Türk-Finlandiya parlamentolar arası ilişkileri ile güncel uluslararası ve bölgesel meseleler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Kabulde, Türkiye-Finlandiya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Tuğba Işık Ercan, Türkiye-İsveç Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Abdullah Ağralı, TBMM İdare Amirleri Ömer Faruk Hülakü ve Sermet Atay, AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar ve Türkiye'nin Helsinki Büyükelçisi Deniz Çakar da hazır bulundu.