NESLİHAN KESKİN / Haber Merkezi - Sevinç Yıldız, dünyaya getirdiği kız çocuğuna 'İris' adını vererek, bebeğinin babasının iş insanı Raif Dinçkök olduğunu öne sürdü. Yıldız, İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak Dinçkök’e babalık davası açtı ve mahkeme Adli Tıp Kurumu'ndan yapılacak bir babalık testi talep etti. Test sonucunda, Dinçkök’ün yüzde 99.99 olasılıkla İris’in babası olduğu belirlendi.
Koruma Tedbiri Alındı
Dava sürecinde, Sevinç Yıldız, tanımadığı kişiler tarafından takip edildiğini ve tehdit mesajları aldığını öne sürerek mahkemeden koruma istedi. İstanbul Aile Mahkemesi, Dinçkök’e 1 ay boyunca Yıldız'a yönelik herhangi bir şiddet tehdidinde bulunmamasına, hakaret etmemesine ve iletişim aracılığıyla rahatsızlık vermemesine hükmetti.
İtirazlar ve Açıklamalar
Raif Dinçkök ise Yıldız’ın iddialarını yalanlayarak, kendisine yönelik bir itibarsızlaştırma kampanyası içinde olduğunu belirtti. Mahkemeye itiraz eden Dinçkök, Yıldız’ın basına yaptığı açıklamaların yanıltıcı olduğunu ve kendi menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğini savundu.