25 Haziran 2026, Perşembe 02:36
Son Dakika | GÜNCEL

Özgür Özel: 'Hedefteyiz, ama kararlılıkla ilerliyoruz!'

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Burdur'da ilçe buluşmasında partisine yönelik tehditlere dikkat çekti. İktidar yürüyüşlerinin durdurulmak istendiğini belirten Özel, halkın desteğiyle amaçlarına ulaşacaklarını vurguladı.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz gün Burdur'un Çavdır ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada gerçekleştirilen programda, partinin iktidar hedefi ve karşılaştığı zorluklar üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

Özel, konuşmasında partisinin geçmişteki başarılarına atıfta bulunarak, 'Üç yıl önce, kaybetmemek için yola çıktık ve 5 ay içinde partimizi birinci parti yaptık. Şimdi iktidar yürüyüşümüzü durdurmak isteyenler var' dedi. Bu bağlamda, CHP'nin selametini ve iktidar hedefine ulaşmayı hedefleyen bazı çevrelerin varlığına dikkat çekti.

'Gücümüzü halktan alıyoruz'

Konuşmasında partiye yönelik saldırılara da değinen Özel, 'Bizi devletin polisiyle zorla yerimizden attılar, ancak halkın desteği ile yeniden doğacağız. Bizler için lüks binalar önemli değil, yeter ki milletimizle bir arada olabilelim' şeklinde vurguladı. Özel, 'Artık yaşlı ve kaybetmeye alışmış siyaseti geride bıraktık. Burdur'da, Çavdır'da sokaklarda, meydanlarda olmaya devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.