25 Haziran 2026, Perşembe 01:15
Son Dakika | GÜNCEL

Muğla'da Kayıp Müdür Yardımcısı İki Gün Sonra Sağ Olarak Bulundu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, İnlice Plajı'nda kaybolan bir müdür yardımcısı, iki gün boyunca süren arama çalışmalarının ardından bulundu. Kayıp kişinin geceyi ormanda geçirdiği ve acıktığı için bir kamp alanına ulaştığı belirtildi.

Fethiye ilçesindeki İnlice Plajı'nda önceki gün saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, denize girmek için plaja gelen bazı kişiler, plajda bulunan bir kişinin kaybolduğunu fark etti. Durumu hemen jandarma ekiplerine bildiren çevredekiler, kaybolan kişinin bulunması için harekete geçildi.

Olay yerine intikal eden jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait dalgıç timleri, dron destekli ekiplerle birlikte kapsamlı bir arama çalışması başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda, kaybolan müdür yardımcısının kişisel eşyaları plajda, aracı ise İnlice Plajı otoparkında bulundu. Ekiplerin deniz yüzeyinde ve su altında sürdürdüğü çalışmalar sonrasında, 4 yaşında bir çocuk babası olan ve bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenilen kişi, ilk başta ulaşılamadı.

Kaybolma Sebebi: Yönünü Kaybetti

Güvenlik güçleri tarafından yürütülen detaylı arama çalışmalarının ardından, kaybolan müdür yardımcısı, bugün saat 08.00 sıralarında bir kamp alanına yürüyerek geldi. Yürüyüşü sırasında yönünü kaybettiğini belirten müdür yardımcısı, geceyi ormanda geçirip acıktığı için kamp alanına ulaştığını ifade etti. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk sağlık kontrollerinde, söz konusu kişinin durumunun iyi olduğu tespit edildi. Olayla ilgili inceleme çalışmaları devam ediyor. (DHA)